Stöp din egen Ölmekrona 

Att stöpa ljus tillsammans är rofyllt och underhållande. Man kan inte stressa, utan doppen tar den tid det tar. Sakta ser man ljusen växa till sig och bli riktigt fina! Du kan stöpa ditt ljusbehov för hela året, eller få hjälp att tillverka din egen Ölmekrona! Boka en egen tid för dig och din familj, dina vänner eller arbetskamrater. Just nu finns det inga bokningsbara tider i kalendern, men maila Johan Engholm på: olmeljus@gmail.com  för att visa intresse. För ljusstöpning bör antal deltagare per tillfälle bör vara mellan 5 och 9 personer. Kurskostnaden är 200 kr/person inkl fika, 150kr om ni tar med eget fika. Sedan betalar man för de ljus man stöper. Prisexempel 10 kr/st för korta ljus och du har ca 25% rabatt mot ordinarie priser på ljuskronorna som du stöper själv.

Lär dig tova

I ljushusets stöparverkstad finns även möjlighet att delta i kurser för tovning med Carina Haglund och Ullting. Att  skapa i den mjuka ullen är avstressande och roligt. Kursen passar dig som vill vidareutveckla dina kunskaper i tovning, men även dig som aldrig tidigare provat att tova i ull. Kurskostnad exkl material, är 550kr. Just nu har vi inga planerade tovningstillfällen, men skicka er intresseanmälan till Carina Haglund 070-3356353, ullting@hotmail.com eller Johan Engholm olmeljus@gmail.com .

 

Klicka på kalendern och se vilka tider som erbjuds för de olika kurserna och maila till: olmeljus@gmail.com för att boka tid. 

Välkommen till ljushuset i Ölme